Over ons

Twee broers met aanleg voor tuinen

In het verhaal van de broers Gertjan en Albert komt Hootsen Tuinen tot leven. Op zoek naar vernieuwing bundelden zij hun krachten, twee gedreven mannen met diverse ervaringen. Albert, doorgewinterd in de infra techniek en vertrouwd met de fijne kneepjes van het vak op de werkvloer. En Gertjan, altijd geworteld in het groen met een rijke geschiedenis in zowel tuinaanleg als -onderhoud.

De overstap naar Hootsen Tuinen was voor ons een natuurlijke volgende stap, gedreven door een gedeelde passie voor het creëren van prachtige tuinen. Wat aanvankelijk een verlangen naar een nieuwe uitdaging was, ontwikkelde zich tot een bloeiend bedrijf waar vakmanschap, creativiteit en enthousiasme de essentie vormen. Met onze gecombineerde ervaring kunnen we niet alleen hoogwaardige tuinen ontwerpen en aanleggen, maar ook een solide fundament leggen voor ons groeiende bedrijf. Hootsen Tuinen, wij laten elke tuin opbloeien. 

e59b4529-3d9b-4571-9787-22d819b84561

met onze handen in de grond

De professionele tuinverbouwers

Samen brengen we jouw tuinvisie tot leven. Van een concept naar een tuinontwerp. En van tuinontwerp tot een functionele en karakteristieke buitenruimte. Daarnaast helpen wij jou graag bij het onderhouden van jouw nieuwe tuin. 


Onze diensten:

Tuinontwerp

Aanleggen

Onderhouden