aanleggen

Wij brengen jouw tuin tot leven

Jij verdient een tuin die echt tot leven komt, want het maakt écht een verschil hoe een tuin wordt aangelegd. Een tuin die goed is aangelegd, groeit en bloeit het hele jaar door, vol kleurrijke verrassingen. Bij Hootsen Tuinen staan we klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw duurzame en unieke tuin. We geloven in groene en bloeiende tuinen en zetten onze expertise in om jouw tuindromen werkelijkheid te maken.

Heb je al een prachtig tuinontwerp in je bezit, of heb je deze samen met Hootsen Tuinen gemaakt? Dan is het nu tijd om dit ontwerp tot uitvoering te brengen en over te gaan tot tuinaanleg. 

 

albert hootsen

 “Geen poespas, gewoon hands-on vakmanschap. Wij maken elke tuin praktisch perfect.”

tuinontwerp

Zo gaan wij aan het werk

Stap 1
Bij ons begint alles met een concreet plan en een doordacht ontwerp voor jouw tuin. Onze experts zetten hun creativiteit en kennis in om een tuinontwerp te creëren dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. We nemen de tijd om alle details te bespreken en ervoor te zorgen dat het plan volledig aansluit op jouw groene visie voor een prachtige buitenruimte.

Stap 2
Na het concretiseren van het plan, gaan we over op de volgende stap: de gedetailleerde planning en uitvoering van het project. Onze hoveniers stellen een nauwkeurige planning op, zetten de benodigde materialen in bestelling en bepalen de startdatum voor de uitvoering. Wij zijn er klaar voor!

Stap 3
Zodra alles is gepland en voorbereid, gaan we vol energie starten met de tuinaanleg. Onze vakkundige hoveniers zetten hoogtes en maatvoering nauwkeurig uit, en beginnen met het ontgraven van terrassen, plantenborders, pergola's, bijgebouwen en meer. De aan- en afvoer van grond/zand gebeurt met precisie, waarbij we ervoor zorgen dat alles gelijk op hoogte wordt geprofileerd.

 

Stap 4

In deze fase gaan wij vol passie aan de slag met het creëren van verhardingen die jouw buitenruimte een karakteristieke uitstraling geven. Denk aan stijlvolle terrassen, sierlijke paden en praktische opritten rondom jouw woning. Met ambacht en expertise leggen we een stevige basis die niet alleen functioneel, maar ook visueel aantrekkelijk is. En als jij dat wilt, voegen we hier graag sfeervolle elementen aan toe, zoals unieke erfafscheidingen, gezellige veranda's en charmante pergola's. Op deze manier geven we jouw tuin een persoonlijk tintje en maken we van elke buitenruimte een ware eyecatcher.

 

Stap 5

Het is tijd voor de final touch die jouw tuin helemaal afmaakt. We kiezen met liefde de perfecte beplanting om een harmonieus en levendig geheel te creëren. Met precisie leggen we de graszoden aan en plaatsen we bomen/heesters. Met deze zorgvuldige afwerking zetten wij de kroon op ons werk, waardoor jouw buitenruimte transformeert tot een heerlijke (leef)tuin, helemaal volgens de Hootsen standaard van vakmanschap en esthetiek. 

zo ziet dat er uit

diensten

Ontwerp klaar? Aanleggen maar!